Minggu, 17 Agustus 2014

Θρεπτικά πλούσια σε πρωτεΐνες,

Θρεπτικά πλούσια σε πρωτεΐνες, bloodworm είναι ένα από τα προτιμώμενα τροφή για τα ψάρια. Στο χώρο των διακοσμητικών ψαριών, έχουν σκουλήκια του αίματος έχουν χρησιμοποιηθεί ως ιχθυοτροφών από το 1930.

Συχνά παρερμηνευθεί ότι το κόκκινο χρώμα στα σκουλήκια του αίματος μπορεί να μεταδοθεί με τα ψάρια, έτσι ώστε οι άνθρωποι συναγωνίζονται για το bloodworm να "κοκκινίσει" το ψάρι. Το κόκκινο χρώμα προκαλείται από την αιμοσφαιρίνη bloodworm, που απαιτείται από αυτά τα πλάσματα που μπορούν να ζουν σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα οξυγόνου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της αιμοσφαιρίνης με χρώμα ψάρια. Παρ 'όλα αυτά, το περιεχόμενο του υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες θα προκαλέσει το ψάρι που τα καταναλώνουν σε «υγιέστερο», έτσι ώστε το χρώμα των ψαριών γίνεται φωτεινότερη.
"Αρχικά καλό ενός hickey αδέλφια που ανοίξει μια επιχείρηση στην Τζακάρτα, γιατί πιστεύω ότι αυτό είναι αρκετά μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματική ευκαιρία γι 'αυτό έπρεπε να ανοίξει μια επιχείρηση εδώ," εξήγησε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν το betta καλλιέργεια πάρα πολύ κόπο. Ειδικά αν έχετε απομνημονεύσει καλά τα ins και outs των ψαριών που θέλει να εξυπηρετήσει την καταγγελία.

Για το ίδιο το σπόρο, ο Jack το διαιρέσουμε σε δύο μέρη. Υπάρχουν τοπικά και εισαγόμενα hickey όπως halfmoon, crowntail, διπλή ουρά, πλάκες, και τα γιγαντιαία Serit. Συνήθιζε να χρειαστούν εβδομάδες για να εισάγει σπόρους από τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη.

"Καλλιέργεια της hickey δεν είναι πολύ κοστίσει αρκετά," περιέγραψε. Ως εκ τούτου, τα ψάρια αυτά δεν απαιτούν την κυκλοφορία του νερού με τη χρήση αεριστήρες και τα ψάρια επίσης δεν απαιτεί μεγάλες εκτάσεις γης για να καλλιεργήσει.
Για να τραφούν, hickey μόλις τρέφονται σκουλήκι-caing BosPoker.com Situs Judi Poker Online Terbaik Terpercaya που υπάρχουν στους ορυζώνες και προνύμφες κουνουπιών. "Αν η αγάπη μου για την ασυνήθιστη διακοσμητικά σκουλήκια, ενώ τα σκουλήκια ανταγωνίζονται για την αγάπη προνύμφες κουνουπιών μου», είπε.

Για την εμπορία, συνήθιζε να τους προμηθεύσει σε διάφορες πόλεις. Όπως Bandung, Cianjur, Μπογκόρ και Τζακάρτα. Επειδή θεωρείται μια επιχείρηση που είναι αρκετά menguntukan, προσπάθησε να ανοίξει το δικό του κατάστημα hickey βρίσκεται στην Jalan Pasundan Sukabumi.
Στην αιχμαλωσία ή συντήρησης, όπως ένα ενυδρείο ή λίμνη, διατροφικές ανάγκες ψάρια betta πρέπει να πληρούνται οι κτηνοτρόφοι ή οι φύλακες. Τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα ψάρια, όπως πρωτεΐνες, λίπη, υδατάνθρακες, ανόργανα άλατα και βιταμίνες. Μία από τις ουσίες που πρέπει να είναι διαθέσιμα για την καταπολέμηση ψάρια betta και διακοσμητικών ψαριών που είναι πρωτεΐνη.
* Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη τουλάχιστον 45% πρωτεΐνη.
* Το λίπος είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό της ενέργειας και τη βελτίωση της δομής των κυττάρων στο σώμα.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar